Dokument av samtiden, skildring av dåtiden, flaskan mot framtiden

Rävekärr står kvar. Åren har gått och Berusningsfabrikens aura som en gång beslöjade oss alla med sin aldrig sinande alkoholismsatir gick i graven, ni kanske undrar över Thord nu - det gör vi alla. Dispyt av den värre graden uppstod som bekant när Berusningsfabrikens skribenter  försökte skildra Thords liv och åtaganden ur ett journalistiskt perspektiv, i ren gestapostil försökte Thord sedan med alla medel tysta sanningen om hans vilda nätter, där inte sällan slagsmål, hänsynslösa berusningar och rent vansinne stod på agendan. Det var en svår tid för Thord, han skulle egentligen sett sig i sin egen spegel, och låtit sig dokumenteras - det var ett dokument av samtid och den svåra tid han genomled.

Idag är det den femte februari och milleniumets klocka står på nio, i det dystra februari ligger snön på Rävekärrs gator, runtomkring hörs skriken från människor vars flaskor står tomma sedan gårdagens bedyringar och euforin över alkoholens sötma. Bortom vägen i huset där han bor är intet nytt, inte en berusning kan ses med blotta ögat - det är en skam för oss alla. Så vad gick fel? - en frågeställning värd att besvara.

Vi har nu startat upp detta projekt för att kunna ge dig som läsare ett svar. Vad var det som gick fel. Varför dricker inte Thord längre. Följ med oss på ett äventyr som går genom dekandensens stigar och misärens motorvägar.

Låt oss nu bedja med flaskan i vår hand.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0